"Kardos Gábor" Számítástechnikai Alapítvány
Bemutatkozás
 
"Kardos Gábor" Számítástechnikai Alapítvány
 
A "Kardos Gábor" Számítástechnikai Alapítványt 1995 januárjában hozta létre a körmendi Kölcsey Utcai Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, és jegyezte be hivatalosan a cégbíróság.
Fő célja, hogy az iskolai számítástechnikai oktatást támogassa, a géppark működését lehetőségeihez mérten biztosítsa. Ugyanakkor segítségével az intézménynek lehetősége legyen új gépek vásárlására, a számítástechnika oktatásához elengedhetetlenül szükséges segédeszközök, programok, szakkönyvek beszerzésére.
Az alapítvány alaptőkéjét az iskola Szülői Munkaközössége biztosította. Azóta sok önzetlen egyén, vállalkozó, közösség, cég, üzem, vállalat kisebb-nagyobb pénzadománnyal támogatja e nemes célt.
Köszönet
Az alapítvány megköszöni minden egyes támogatójának a 2012. évi személyi jövedelemadó
1 %-ából juttatott 107.556 Ft támogatást. Az összeget új számítógépek, eszközök vásárlására és az iskola számítógépparkjának karbantartására használjuk fel.
 
Kérjük, hogy továbbra is támogassák alapítványunkat.
 
Adószám: 18883491-1-18
Vendégkönyv
Név
E-mail
Üzenet
cdatedesc101message-1false
« | 1 | »
2007.08.08. 16:24 - Kardos Márta
 Szeretném megköszönni a honlap szerkesztőinek, hogy volt munkatársuk emlékét ily módon is őrzik, s az alapítványban végzett tevékenységükhöz további sikereket kívánok!
Kardos Márta
Rendszer
Üdvözöljük!
« | 1 | »
Bejelentkezés
Betöltés...
Számláló
Betöltés...